GEZEs dørteknik anerkendes med prisen Architects' Darling Award

Hos GEZE er vi meget glade for igen at have modtaget den eftertragtede pris Architects' Darling Award i 2020. Ca. 1900 arkitekter og planlæggere har deltaget i afstemningen om den prestigefyldte pris. De belønnede dørteknikken fra GEZE med Architects' Darling i sølv. Det er syvende gang i træk at den traditionsrige virksomhed er blevet belønnet i konkurrencen. 

Ca. 1.900 arkitekter og planlæggere har endnu en gang anerkendt GEZEs dørteknik med prisen Architects' Darling Award i 2020.

Ca. 1.900 arkitekter og planlæggere har endnu en gang anerkendt GEZEs dørteknik med prisen Architects' Darling Award i 2020. © Heinze GmbH

Modsat mange andre konkurrencer inden for arkitektur og byggeri, er det ikke en jury, der afgør, hvem der modtager prisen, men derimod arkitekter og planlæggere inden for dette område.

Marco Zaoral, Team Leader National PreSales Backoffice hos GEZE, siger: "For os er det at modtage prisen Architects' Darling endnu en gang en fantastisk bekræftelse af vores arbejde. Vi positionerer os helt bevidst som en serviceorienteret partner for arkitekter og planlæggere gennem hele bygningens livscyklus."  

GEZE understøtter arkitekter og planlæggere gennem hele bygningens livscyklus

Afhængigt af installationssituationen skal døre i dag opfylde en lang række retningslinjer for brandsikkerhed, tyverisikring, isolering, lydisolering og tilgængelighed. De opfylder pt. også vigtige hygiejne- og adgangsstyringsfunktioner, især i erhvervsejendomme. Det resulterer i meget komplekse profiler for krav til individuelle døre samt til styringen af alle dørene i en bygning. Involveringen af diverse produktgrupper i planlægningen og byggeprocessen eller manglen på en overordnet vurdering af dørteknikken kan vanskeliggøre implementeringen af meget komplekse dørsystemer yderligere. GEZE tilbyder skræddersyet rådgivning til arkitekter, planlæggere og montører ved planlægning, installation og ibrugtagning af komplekse dørsystemer under alle projektfaser. Det omfatter praktisk planlægning og administrationsværktøjer såsom gratis BIM-objekter, tekstmodulblokke til licitationstekster såvel som monteringsvejledninger og tjeklister.