Her kan børn opleve kultur

Mange produktioner og interaktive stationer inviterer børn og deres familier til at dykke ned i den berømte røvers verden. Udstillingen hylder også forfatteren Otfried Preusslers liv og arbejde. Han døde i 2013 og ville have været blevet 95 den 20. oktober 2018.

”Med vores engagement for Landesmuseum Württemberg kan vi let kombinere begge dele og styrke Stuttgarts kulturprogram. Vi betragter især det interaktive museum som værende et fremragende kulturtilbud til børn og derfor er vi glade for at kunne støtte det.”

Det er meget vigtigt for os at støtte uddannelses- og kulturprojekter.

Brigitte Vöster-Alber, CEO hos GEZE GmbH
På børnenes museum Junges Schloss,

GEZE GmbH støtter Junges Schloss, børnenes museum på Landesmuseum Württemberg i Stuttgart. Foto: Hendrik Zwietasch; Landesmuseum Württemberg, Stuttgart © Hendrik Zwietasch; Landesmuseum Württemberg, Stuttgart

Landesmuseum Württemberg er grundlagt i 1862 og er det største museum for kulturhistorie i Baden-Württemberg. Udstillingen i det gamle slot (Altes Schloss) viser skatte i verdensklasse og tilbyder en spændende rejse gennem regionens historie, fra kunstværker til istidens jægere i kongeriget Württemberg.

Som separat institution til Landesmuseum Württemberg og det første børnemuseum i forbundslandets hovedstad, har ”Junges Schloss” grundet deres hands-on udstilling været et hotspot for børn fra 4 år og deres familier siden oktober 2010.