En kraftfuld totalløsning til indgangsdøre kombinerer brand- og flugtvejssikkerhed med komfortabel tilgængelighed.

Til venstre åbner indgangsdørene for en velkommende entre til de mange oplevelser, og til højre kommer gæsterne ud efter en inspirerende dag i oplevelsesarenaen. Vi er ved den dansk vestkyst hos Naturkraft i Ringkøbing. Her har GEZE leveret og monteret en komplet løsning for adgangsdørene, med optimal sikkerhed for de mange besøgere som dagligt færdes ind og ud af bygningen. For Naturkraft er det altafgørende at alle gæster føler sig både velkomne og sikre, når de besøger oplevelsesarenaen.

Alle kræfter i spil

Hos Naturkraft er alle kræfter i spil

Naturkraft er en arena som sætter naturens fascinerende kræfter i spil. Gennem leg både ind og ude, oplever gæsterne hvordan natur, bæredygtighed og klima hænger sammen. Med forventninger om et højt besøgsantal, er gæsternes sikkerhed i største fokus. Ved udskiftning af bygningens hovedindgang og udgang, blev GEZE kontaktet for den optimale totalløsning til de 4 slagdøre. I oplevelsesarenaen var ønskelisten høj, og mange krav skulle opfyldes af de to automatiske dobbeltdørspartier som sikrer ind- og udgang. Som landets eneste leverandør med en godkendt totalløsning, der lever op til alle direktiver og gældende lovgivninger, var GEZE i tæt dialog med Naturkraft, og sikrede levering og montering af den perfekte løsning, der levede op til alle arenaens behov.

En løsning med fokus på fuld sikkerhed

Ind- og udgang er begge meget tilgængelige.

I den store glasfasade på den imponerende bygning, er indgang og udgangsdørene placeret ved siden af hinanden. Begge består af to automatiske dobbeltslagdøre i aluminiums profiler med blysikret glas. Den komplette løsning er godkendt i henhold til gældende direktiver og normer.

Velkommen til Naturkraft

Både ind og udgangsdøre er udstyret med GEZE Powerturn dørautomatik med sikkerhedssensorer GC342 i h.h.t. EN16005. Ud over dette er begge døre på indvendige side udstyret med panikgreb og IQ lock som sikrer flugtvejsmulighed i h.h.t. EN1125. Med et vindfang mellem første og anden dobbeltdør præsenterer bygningen en optimal tilgængelighed for alle gæster.

Daglig ventilation og erstatningsluft kombineres i samme dør

Powerturn F er installeret med sikkerhedssensor GC342

For at imødekomme Naturkrafts behov for ventilation, er begge dobbeltdørene godkendte til erstatningsluft samt daglig ventilation. Den daglige ventilation styres automatisk med GEZE K600, som er tilkoblet temperatursensorsystemet i bygningen. Det automatiske drev K600, som er placeret diskret bagved dørautomatikkerne, sikrer også at dørene åbner for tilgang af erstatningsluft. Dette sker automatisk i tilfælde af røgdannelse, hvor bygningens tag er udstyret med eksternt mekanisk røgudsugning. Systemet aktiverer K600 drevet på døren og IQ lock slår fra, hvorved dørene åbner. Foruden daglig sikkerheden for alle gæster, er dørene også sikret mod indbrud med GEZE IQ lock og blyfri glas i dørene